'West Ham-middenvelder Lanzini maakt ernstig auto-ongeluk mee in Engeland'

'West Ham-middenvelder Lanzini maakt ernstig auto-ongeluk mee in Engeland'

31 maart - 19:37
16

West Ham United-middenvelder Manuel Lanzini is betrokken geweest bij een ernstig auto-ongeluk, meldt The Sun. De Argentijn zat niet achter het stuur, maar zou het ongeval 'op wonderbaarlijke wijze' hebben overleefd.

Lanzini werd door een chauffeur vervoerd in een Mercedes van ruim 82 duizend euro, toen het mis ging: de auto sloeg op de snelweg over de kop. De Mercedes kwam daarna op zijn kant terecht, maar Lanzini bleef ongedeerd: na tests is besloten dat hij gewoon mag doorgaan met trainen.

Het lijkt erop dat Lanzini na zijn interlandverplichtingen met Argentinië werd vervoerd naar het trainingscomplex van West Ham. The Sun heeft gesproken met een bron die meer weet van het ongeluk. "Het is een wonder dat Lanzini nog leeft, van wat ik heb gehoord. Dit ongeluk kon fataal aflopen voor Lanzini en de chauffeur. Het laat maar zien dat we allemaal net zo kwetsbaar zijn voor dit soort klappen, het maakt in dit geval niet uit hoeveel geld je hebt."

West Ham komt aankomende zondag weer in actie, tegen Everton. Het lijkt er dus op dat Lanzini dan van de partij kan zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s