'Al jaren doe ik iets raars, zodat PEC meer werk heeft aan de contractverlenging'

'Al jaren doe ik iets raars, zodat PEC meer werk heeft aan de contractverlenging'

31-03-2022 23:26
62

Bram van Polen probeert telkens iets bijzonders op te nemen in zijn contract als hij een nieuwe verbintenis moet tekenen bij PEC Zwolle. De verdediger is nu ook weer in onderhandeling met de Blauwvingers, maar verwacht dat beide partijen er wel uit gaan komen.

Van Polen stelt dat een nieuwe verbintenis bij PEC er wel aan zit te komen. "Ze moeten het nog wel even goed op papier zetten", meldt hij bij Voetbalpraat op ESPN. "Het is wel de intentie, maar de nullen moeten er nog wel opgezet worden en met name de randvoorwaarden. Seizoenkaarten en zo, maar ik probeer ook altijd wat bijzonders te doen."

PEC moet er volgens de verdediger wel een beetje moeite voor doen om een nieuw contract af te sluiten. "Al jaren doe ik iets raars, zodat ze er iets meer werk aan hebben. Ik wilde een keertje bij sterrenrestaurant Librije eten, dus toen heb ik dat geregeld voor twaalf man. We konden daar eten, mijn gezin plus aanhang, en overnachten. PEC werd er helemaal gek van, maar nee, ik vond dat leuker."

Deze keer moet er nog een auto voor Van Polen geregeld worden, die daarna wel zijn nieuwe verbintenis zal gaan ondertekenen. Dat zou betekenen dat de nu 36-jarige verdediger alweer zijn zestiende seizoen in Zwolse dienst zal gaan aanvangen.