Slot: 'Gemerkt dat als hij er niet bij is, het niet altijd goed voor ons is'

Slot: 'Gemerkt dat als hij er niet bij is, het niet altijd goed voor ons is'

01-04-2022 11:40
16

Feyenoord kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Willem II niet beschikken over Lutsharel Geertruida. De verdediger liep een blessure op bij Jong Oranje. Achter de naam van aanvoerder Jens Toornstra staat een vraagteken, terwijl Luis Sinisterra normaal gesproken start.

"Geertruida kwam al na twee dagen terug en zal niet beschikbaar zijn tegen Willem II", vertelt trainer Arne Slot op de persconferentie. "En ik kreeg vanochtend een berichtje van de dokter dan Jens Toornstra wat koorts heeft. Die heeft geen interlandbreak gehad, maar dat zal voor zaterdag ook nog twijfelachtig zijn."

Wedden

Meer odds

De Rotterdammers kunnen wel beschikken over Luis Sinisterra, die donderdag terugkeerde uit Zuid-Amerika. De linksbuiten was basisspeler bij Colombia in de duels met Bolivia en Venezuela, maar wist zich niet te plaatsen voor het WK. "Het was voor hem heel dubbel, omdat hij twee keer in de basis stond, wat voor hem natuurlijk wel heel mooi was. Maar ze hebben zich niet geplaatst voor het WK. Dat was voor hem een enorme teleurstelling."

Volgens Slot zal Sinisterra gewoon aan de aftrap verschijnen tegen Willem II. "We gaan zaterdagavond zien hoe hij dat verwerkt heeft, want hij gaat wel starten kan ik je vertellen. We hebben namelijk ook gemerkt dat als hij er niet bij is, het niet altijd goed voor ons geweest is. Dus als hij enigszins fit is, en dat is hij, dan gaat hij gewoon spelen."