'Kopzorgen voor Ajax: Rensch mist Groningen, Timber en Martínez mogelijk ook'

'Kopzorgen voor Ajax: Rensch mist Groningen, Timber en Martínez mogelijk ook'

01-04-2022 12:10
138

Ajax kent de nodige kopzorgen in aanloop naar het lastige uitduel bij FC Groningen in de Eredivisie. Trainer Erik ten Hag moet de geblesseerde Devyne Rensch missen, terwijl ook Jurriën Timber en Lisandro Martínez mogelijk ontbreken.

Rensch kampt met een hamstringblessure, meldt Ajax Showtime. De negentienjarige verdediger miste daardoor al de interlandperiode met Jong Oranje. Hoe lang hij aan de kant staat is nog niet duidelijk, maar zeker is wel dat hij het duel met Groningen aan zich voorbij moet laten gaan.

Wedden

Meer odds

Ten Hag dreigt daarmee een flinke puzzel te moeten leggen. Ook de inzetbaarheid van Timber en Martínez is twijfelachtig. Vooral de kans dat de Argentijn kan meedoen, is klein. De Amsterdammers moeten het ook stellen zonder de geschorste Antony, terwijl Edson Álvarez in de nacht van woensdag op donderdag nog in actie kwam met Mexico. De middenvelder speelde de hele wedstrijd mee tegen El Salvador (2-0).

Ajax en Groningen trappen zaterdag al om 16.30 uur af. De Amsterdammers verdedigen in de Eredivisie een voorsprong van twee punten op naaste belanger PSV.