Van Wolfswinkel: 'Voordat ik midden op het veld overgeef: dan maar naar de kant'

Van Wolfswinkel: 'Voordat ik midden op het veld overgeef: dan maar naar de kant'

2 april - 21:58
14

Ricky van Wolfwinkel scoorde zaterdag twee keer tegen PSV en werd twintig minuten voor tijd gewisseld. Dat had met ziekte te maken, onthulde de ervaren FC Twente-spits na afloop van de zinderende, in 3-3 geëindigde wedstrijd.

Van Wolfswinkel stond na afloop ESPN te woord en zijn wissel kwam in het interview ter sprake. "Ik was daar eigenlijk best wel blij mee… Ik moet eerlijk zeggen: ik voelde me eigenlijk niet zo lekker in de rust", aldus de vicetopscorer van de Eredivisie. "Voordat ik op camera midden op het veld ga overgeven… Nee, laat ik dan maar naar de kant gaan. Ik had last van mijn buik, kan gebeuren."

Hoewel FC Twente zonder Van Wolfswinkel nog twee punten door de vingers zag glippen, is FC Twente wel degelijk serieus in de race om direct Europees voetbal: het jaagt met Feyenoord en AZ op plekken drie en vier, die volstaan om de play-offs te ontlopen. "We staan waar we staan. En verdiend, denk ik", aldus de spits van dienst. "Als we eindigen waar we nu staan (vijfde, red.), doen we het heel goed. Maar er is ruimte en er zijn mogelijkheden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s