'PSV wil keepersbestand wijzigen en hoopt op twee nieuwe doelmannen'

'PSV wil keepersbestand wijzigen en hoopt op twee nieuwe doelmannen'

04-04-2022 14:34
101

PSV is van plan om komende zomer twee nieuwe doelmannen naar Eindhoven te halen. Technisch directeur John de Jong zal op zoek gaan naar een concurrent voor Joël Drommel én een ervaren derde doelman.

Na het puntenverlies van PSV tegen FC Twente (3-3) waren alle ogen gericht op Drommel. De keeper maakte twee fouten en mede daardoor konden de Eindhovenaren zich niet meer herstellen in de Grolsch Veste. Voor volgend seizoen is de nummer twee van de Eredivisie van plan om zich te versterken onder het doel, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

Yvon Mvogo zal terugkeren bij RB Leipzig en keepers als Vincent Müller en Maxime Delanghe worden klaarblijkelijk nog niet goed genoeg geacht om bij de eerste drie keepers van PSV te horen. De Eindhovense club gaat namelijk op zoek naar een ervaren derde doelman én een goalie die met Drommel kan concurreren om de plek onder de lat.

Eerder werden er al een aantal namen genoemd in het Philips Stadion. Zo zou Stefan Ortega, de keeper van Arminia Bielefeld, in januari al zijn benaderd door PSV. Het is echter nog maar de vraag of die transfer doorgang kan vinden nu Roger Schmidt na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven.