Götze door Britse pers herinnerd aan afgeketste transfer: 'Had ik moeten doen, ja'

Götze door Britse pers herinnerd aan afgeketste transfer: 'Had ik moeten doen, ja'

6 april - 20:42
32

Mario Götze heeft in aanloop naar Leicester City-PSV de Engelse media te woord gestaan. De Duitse spelmaker kreeg ooit de kans om in de Premier League te spelen, maar besloot in 2016 om niet naar Liverpool te verkassen.

Götze vertrok toen bij Bayern München, maar verkoos een terugkeer bij Borussia Dortmund boven een transfer naar Liverpool, waar oude bekende Jürgen Klopp toen al manager was. "We hebben nog steeds contact en we spraken toen over een mogelijke transfer naar Liverpool. Maar ik had toen niet the state of mind om het te doen, daarom kwam het er niet van. Of ik er spijt van heb? Het is altijd lastig om terug te kijken, maar als je het me nu vraagt: ja, ik had zeker naar Liverpool moeten gaan", wordt hij geciteerd door The Daily Mail.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Na een moeizame tweede periode in Dortmund streek Götze neer bij PSV, waar hij de ervaren man in een overwegend jonge selectie is. "We hebben een sterk team en we staan er goed voor, al had het nóg beter gekund. Als onze jonge spelers mij om raad vragen, geef ik ze advies. Maar uiteindelijk moeten ze het zelf leren, door ervaring op te doen."

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie