'United en Ten Hag kijken ook naar goedkopere alternatieven voor Kane en Rice'

'United en Ten Hag kijken ook naar goedkopere alternatieven voor Kane en Rice'

07-04-2022 17:35
26

Erik ten Hag krijgt bij Manchester United volgend seizoen mogelijk de beschikking over Kalvin Phillips. De middenvelder van Leeds United staat hoog op het wensenlijstje van The Mancunians.

Ten Hag, die naar alle waarschijnlijkheid vanaf komende zomer aan de slag zal gaan op Old Trafford, zal een gerenoveerde selectie aantreffen bij United. Eerder werd al duidelijk dat de club graag veel geld uit wil geven om een doorstart te maken en dat Harry Kane en Declan Rice de twee gedroomde aanwinsten zijn.

Dat hangt echter af van het al dan niet bereiken van de Champions League. Als United tenminste vierde wordt en de UEFA-miljoenen bij mag schrijven, heeft het de financiële slagkracht om Kane en Rice binnen te halen. Mocht dat niet lukken, dan komt volgens The Manchester Evening News Phillips in beeld. De middenvelder geldt als een goedkoper alternatief.

Ten Hag heeft in ieder geval al zijn goedkeuring gegeven aan Phillips, schrijft MEN. De Ajax-trainer heeft al inzicht gekregen in de transferplannen van United en kreeg de mogelijkheid om een veto uit te spreken over de namen die hij zag. Bij Phillips was dat niet het geval.