We hebben nu 36 punten, dus plakken er nog een jaartje Eredivisie aan vast

"We hebben nu 36 punten, dus plakken er nog een jaartje Eredivisie aan vast"

09-04-2022 07:34
16

'Noppert in Oranje', zongen de supporters van Go Ahead Eagles in het thuisduel met Willem ll. De doelman blijft er zelf nuchter over en richt zich eerder op de volgende stunt: het behalen van Europees voetbal.

"Ja, dat is leuk, maar ik weet dat Oranje heel ver weg is. Ik sta er geen seconde bij stil. Keepersprobleem? Dat zal wel, maar je moet het het hele seizoen laten zien. Het is fijn dat dat nu kan", zegt Noppert voor de camera van ESPN.

Noppert pakte tegen Willem ll een bijzonder record. Voor het eerst in 36 jaar huodt een keeper van Go Ahead Eagles drie keer op rij de nul in de Eredivisie. "Dat meen je? Dat is een mooi record. Andries in Oranje? Als jij het zegt... het is een mooi compliment"

Handhaving is zo goed als zeker voor Go Ahead. "We hebben nu 36 punten, dus plakken er nog een jaartje Eredivisie aan vast. Dat was het doel en is gehaald. We moeten nu verder dromen, maar iedere wedstrijd benaderen als een finale. Dan zien we wel wat er in het vat zit. Ons doel was om in de Eredivisie te blijven. Nu moeten we alles op alles zetten om het andere onmogelijke mogelijk te maken."