'Bedragen rond Haaland zijn krankzinnig, willen wij niets mee te maken hebben'

'Bedragen rond Haaland zijn krankzinnig, willen wij niets mee te maken hebben'

9 april - 08:04
70

Liverpool wordt niet de nieuwe club van Erling Haaland. Manager Jürgen Klopp is zich rotgeschrokken van de bedragen die in diverse media circuleren. Het aantrekken van Haaland kan al snel 350 miljoen euro kosten.

Borussia Dortmund wenst minimaal 75 miljoen euro te ontvangen voor Haaland, die met de club een afspraak gemaakt heeft. Verder wordt er gesproken over een jaarsalaris van 25 miljoen euro per jaar, netto. Wanneer Haaland een vijfjarig contract krijgt, kost dat de kopende club rond de 250 miljoen euro aan salaris. Daar komt nog de commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola en vader Alf-Inge Haaland bij.

"Die kant gaan wij niet op. De bedragen die worden genoemd zijn krankzinnig, daar willen wij niets mee te maken hebben. Geen kans, dat wil ik echt niet. Het is helemaal niet leuk meer", zegt Klopp in gesprek met BILD.

Onduidelijk welke club op dit moment de beste papieren voor Haaland is. Real Madrid en FC Barcelona zijn geïnteresseerd, maar ook Manchester City lijkt zich met zijn komst bezig te houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie