Toornstra ziet het anders dan ESPN-ploeg: 'Beetje zonde, kost je extra energie'

Toornstra ziet het anders dan ESPN-ploeg: 'Beetje zonde, kost je extra energie'

10-04-2022 19:00
7

Feyenoord won zondag tegen Hercles Almelo onbedreigd met 1-4, ondanks een achterstand na één minuut spelen. Jens Toornstra is het echter niet eens met de stellingname van de ESPN-ploeg, die stelt dat Feyenoord op halve kracht heeft gewonnen.

Toornstra kwam bij rust het veld in voor de geblesseerde Guus Til, die met zijn laatste actie voor een 1-3 voorsprong had gezorgd. Vanaf de bank zag hij hoe Sinan Bakis direct na de aftrap de score opende in Almeloos voordeel. "Op halve kracht? Uiteindelijk wel, maar je begint wel heel slecht aan de wedstrijd. En dat is een beetje zonde, maar verder hebben we gewoon gedomineerd, denk ik", klinkt het. "Het kost je extra energie om het weer om te buigen en ik denk dat dit niet had gehoeven."

De invalbeurt van Toornstra zou eigenlijk voor rust al plaatsvinden, maar Til bleef nog even op het veld strompelen en scoorde pardoes, tot hilariteit van de Feyenoord-bank. "Wat er gezegd werd? Die had jij ook gemaakt, zeiden ze tegen mij. Ja, natuurlijk", lacht Toornstra.