'Opnieuw zware tegenvaller voor PSV: einde seizoen Boscagli'

'Opnieuw zware tegenvaller voor PSV: einde seizoen Boscagli'

12-04-2022 23:15 Laatste update: 23:20
110

PSV heeft opnieuw een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. Verdediger Olivier Boscagli heeft een zware blessure opgelopen en mist sowieso de wedstrijden tegen Leicester City (Conference League) en Ajax (bekerfinale).

Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Boscagli raakte zondag tegen RKC Waalwijk geblesseerd en moest zelfs per brancard van het veld worden gedragen. Het 'ED' spreekt van een 'zeer serieuze aangelegenheid', al is er nog geen duidelijkheid over hoe lang de Fransman uit de roulatie is. Zeker lijkt dat zijn seizoen erop zit.

Wedden

Meer odds

Het is de volgende tegenvaller voor PSV, dat het tegen Leicester en Ajax ook al zonder Noni Madueke moet doen, zo is althans de verwachting. Het aantal blessures ligt dit seizoen bij PSV sowieso bijzonder hoog. Met Jordan Teze en André Ramalho heeft de club slechts twee fitte centrale verdedigers over. 

Ook in de titelstrijd met Ajax kan PSV zich geen tegenvaller meer veroorloven. De club moet een achterstand van vier punten goedmaken en heeft iedereen daarvoor nodig.