Leicester City-manager Rodgers geeft ook credits aan PSV: Geweldige wedstrijd

Leicester City-manager Rodgers geeft ook credits aan PSV: "Geweldige wedstrijd"

14-04-2022 21:59
17

Brendan Rodgers kijkt met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd tegen PSV. Leicester City wist de achterstand in de slotfase om te buigen, omdat PSV het niet meer kon belopen.

Daardoor speelt Leicester voor het eerst in de clubhistorie een Europese halve finale. "Ik ben erg trots. Het is een grote eer voor de spelers", zegt Rodgers, die erkent dat Leicester het in de eerste helft moeilijk had. "We zijn gewoon doorgegaan omdat we het onszelf soms niet makkelijk maakten."

Rodgers ziet de verschillen tussen Leicester en PSV. "We zijn een team dat zo onervaren is als het om Europees voetbal aankomt, PSV is een club met een ongelooflijke geschiedenis in Europa. Ze hebben zich 48 keer geplaatst voor Europa, dus dit is een geweldige ervaring voor ons. Ik ben zo blij voor de spelers omdat ze weer een stap hebben gezet."

"Het is een geweldig gevoel, zoals je je kunt voorstellen. De spelers zijn zo blij, het is geweldig voor de supporters en iedereen die verbonden is aan Leicester. Het was een geweldige wedstrijd."