Vier (!) broers jarig, Seuntjens trekt naar Parijs: 'Scoutingswerk voor Feyenoord'

Vier (!) broers jarig, Seuntjens trekt naar Parijs: 'Scoutingswerk voor Feyenoord'

16-04-2022 23:38
32

Het paasweekend kan niet meer kapot voor Mats Seuntjens. De Fortuna Sittard-uitblinker tekende één dag voor zijn dertigste verjaardag voor een doelpunt en een assist in de cruciale degradatiewedstrijd tegen Sparta en mag zondag de absolute wereldtop aanschouwen in Parijs.

De druk stond er bij zowel Fortuna als Sparta op, maar de gretige Limburgers verzekerden zich van een even belangrijke als verdiende driepunter. "Vooral de eerste helft was echt goed van ons, vond ik", liet Seuntjens weten aan ESPN. "Alles voor de winst en op het scherpst van de wedstrijd en ik denk dat we daardoor aan de goede kant van de streep staan (Fortuna staat na de overwinning vijftiende, red.)."

Na de wedstrijd kon de blik op 17 april, een speciale datum in huize Seuntjens: dan zijn Mats, zijn tweelingbroer, oudere broer Ralf (FC Imabari) én diens tweelingbroer jarig. "De ene keer zijn we wel met zijn allen bij elkaar, nu is het anders. Het is al laat, Ralf is in Japan." Seuntjens heeft op zijn vrije zondag een leuke vervangende activiteit georganiseerd. "Ik ga naar Parijs met mijn zoontje, naar Paris Saint-Germain - Olympique Marseille." Die laatste club staat binnenkort tegenover Feyenoord in de Conference League. "Ja, ik zal wat scoutingwerk verrichten, haha."