'Gerommel bij Ajax: Onana is op vakantie, Antony wil vertrekken uit Amsterdam'

'Gerommel bij Ajax: Onana is op vakantie, Antony wil vertrekken uit Amsterdam'

22-04-2022 07:33
325

De kans is aanwezig dat Ajax na dit seizoen te maken krijgt met een leegloop. De Telegraaf schetst vrijdagochtend een beeld van alle mogelijke transfers en onder meer Antony lijkt bezig te zijn aan zijn laatste wedstrijden voor de Amsterdammers. 

Het is bekend dat Noussair Mazraoui hard op weg is naar Bayern München, met in zijn kielzog Ryan Gravenberch. Dat Andre Onana naar Internazionale vertrekt, is ook een zekerheid te noemen. De Telegraaf meldt vrijdagochtend dat de sluitpost door Erik ten Hag op vakantie is gestuurd naar Kameroen. Of hij voor het einde van het seizoen nog terugkeert, is onduidelijk.

Bij dat drietal blijft het wellicht niet, schrijft de ochtendkrant. 'Antony wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Sébastien Haller ligt goed in de markt en ook aan Lisandro Martinez, Jurriën Timber en Edson Álvarez wordt getrokken.' Nu ook Ten Hag vertrekt, kan het Ajax van volgend seizoen een heel ander gezicht krijgen.

'Het is duidelijk dat het bij de Amsterdamse club weleens rustiger is geweest. De transferperikelen leiden af. Al meent Ten Hag dat iedereen zijn focus voor de volle honderd procent op de titelstrijd heeft. Dat moet Ajax tegen NEC bewijzen.'