'PSV trekt alles uit de kast om Gakpo uit handen te houden van Europese top'

'PSV trekt alles uit de kast om Gakpo uit handen te houden van Europese top'

22 april - 14:15
155

Cody Gakpo kan rekenen op interesse van meerdere grote clubs, maar PSV trekt alles uit de kast om de 'Eintovenaar' langer te behouden. Volgens het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf is Gakpo bereid om na te denken over een langer verblijf bij PSV.

Gakpo ligt momenteel vast tot medio 2026 bij PSV. Volgens het ED is een verlenging tot 2027 niet ondenkbaar, terwijl de aanvaller enkele maanden geleden nog zijn krabbel zette onder een nieuwe verbintenis. Naar verluidt is Gakpo bereid om een PSV-aanbod in overweging te nemen.

Met het oog op het WK in Qatar kan een langer verblijf bij PSV ook interessant zijn voor Gakpo. De linksbuiten is dan - mits hij fit is - zo goed als verzekerd van speeltijd richting het eindtoernooi. Technisch directeur John de Jong blijft ook het gesprek aangaan met Gakpo over dit onderwerp.

Zelf heeft Gakpo nog geen knopen doorgehakt over zijn toekomst. Als de geïnteresseerde clubs ook met concrete aanbiedingen over de brug komen, zal er ongetwijfeld meer duidelijk worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!