Transfer Dessers vanuit Spanje geregeld: '30 seconden voor de deadline binnen'

Transfer Dessers vanuit Spanje geregeld: '30 seconden voor de deadline binnen'

28 april - 11:15 Laatste update: 11:37
56

Feyenoord-directeur Frank Arnesen prijst zich gelukkig met goudhaantje Cyriel Dessers, die afgelopen zomer letterlijk vlak voor het sluiten van de markt naar De Kuip kwam. Vlak voor de zomerse transferdeadline kwam de huurdeal tussen Feyenoord en KRC Genk tot stand.

Dessers was eigenlijk op weg naar het Spaanse Leganés. "Eenmaal daar belde Cyriels makelaar me: het voelt hier niet goed, is er nog iets mogelijk? En of wij nog geïnteresseerd waren", wordt Arnesen geciteerd door Het Nieuwsblad. Op dat moment kon hij niet meer naar Rotterdam afreizen. "Dus is hij in Spanje naar een hotel gegaan en hebben we alles via mail geregeld. Dertig seconden voor middernacht waren de papieren binnen..."

Feyenoord en de gedeeld Conference League-topscorer hopen nu op een verlengd verblijf: voor vier miljoen euro kan de huurdeal omgezet worden in een definitieve transfer. Voor Arnesen breken dan ook spannende weken aan. "Ik kan niet op de zaken vooruitlopen. De komende weken zullen veel bepalen. In de competitie moeten we absoluut onze derde plek vasthouden. Maar evengoed biedt de Conference League mogelijkheden. Er is nog veel geld te verdienen, de winnaar mag bovendien rechtstreeks naar de groepsfase van de Europa League. Als we zoiets kunnen realiseren, dan…"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie