Update: 'Raiola is niet overleden, maar er zijn zorgen over zijn gezondheid'

Update: 'Raiola is niet overleden, maar er zijn zorgen over zijn gezondheid'

28-04-2022 13:45 Laatste update: 14:12
183

Mino Raiola is op 54-jarige leeftijd overleden, zo melden Italiaanse media. De befaamde zaakwaarnemer kampte al langer met gezondheidsproblemen.

In januari schreven Italiaanse media al eens dat Raiola met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Dat was naar verluidt vanwege een longziekte, al werd dat later via zijn eigen Twitter-account ontkend. 'Mino Raiola ondergaat gewone medische controles waarvoor verdoving nodig is', viel toen te lezen.

Raiola werd geboren in Italië, maar groeide op in Haarlem waar zijn Italiaanse ouders een restaurant openden. Hij is na een kort ziekbed overleden, meldt onder meer Il Messaggero

Tot de stal van Raiola behoorden tal van topspelers, onder wie Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba. Ook veel Nederlandse spelers lieten zich begeleiden door de Nederlandse Italiaan, zoals Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Denzel Dumfries, Ryan Gravenberch en Owen Wijndal.

Update: Mino Raiola is volgens José Fortes Rodriguez, de rechterhand van de zaakwaarnemer, niet overleden. Dat zegt Fortes Rodriguez tegen de NOS. "Hij ligt slecht, maar is niet overleden", zo luidt zijn statement. Er zouden wel zorgen zijn om de gezondheid van Raiola.