'Heerenveen en Groningen strijden om Zweeds aanvalstalent (19)'

'Heerenveen en Groningen strijden om Zweeds aanvalstalent (19)'

28-04-2022 18:32
24

Mayckel Lahdo, een negentienjarige vleugelaanvaller van Hammarby IF, staat in de belangstelling van FC Groningen en sc Heerenveen. Dat melden media in Scandinavië. De twee Nederlandse clubs hebben concurrentie van het Deense Aarhus.

In Aftonbladet valt te lezen dat Groningen, Heerenveen en Aarhus alledrie hun concrete interesse in Lahdo al hebben laten blijken bij Hammarby. Die club staat open voor onderhandelingen, maar hoopt hun talent toch langer binnenboord te kunnen houden. Ze zijn met de linksbuiten in gesprek gegaan over het verlengen van zijn contract.

Dat heeft kans van slagen, aangezien de Zweed onlangs nog aangaf dat hij het geen probleem vindt om langer bij Hammarby te blijven. Een transfer is dus geen absolute must voor Lahdo, maar wellicht kunnen de vertegenwoordigers van geïnteresseerde clubs hem toch overtuigen. Dat is dus aan Groningen, Heerenveen en Aarhus.

Lahdo maakt onderdeel uit van de eerste selectie van Hammarby, dat op dit moment koploper is in Zweden. Dit seizoen kwam de vleugelspeler in vijf wedstrijden in actie voor zijn team, waarin hij eenmaal scoorde. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s