Stiekeme transferwens in Alkmaar: 'Topclubs halen geen dertigers'

Stiekeme transferwens in Alkmaar: 'Topclubs halen geen dertigers'

28-04-2022 19:31
23

Fredrik Midtsjö zou graag nog eens in een topcompetitie spelen. De Noorse middenvelder van AZ, die nu 28 jaar is, weet dat de tijd wel gaat dringen om een transfer te maken.

Midtsjö is al sinds jaar en dag de regisseur op het middenveld bij AZ. Daar is de Noor tevreden mee, maar hij wil ook meer. "Ik ben ambitieus en zou graag een keer in een absolute topcompetitie spelen", zegt hij tegen Voetbal International. "Dat soort dingen heb je niet zelf in de hand. Ik ben gelukkig bij AZ, al sinds de dag dat ik hierheen kwam. Maar inmiddels ben ik 28 jaar en dertigers worden niet vaak aangetrokken in de topcompetities."

Toch wil de middenvelder niet te veel spreken over een transfer. Hij is in Alkmaar op een missie en of Midtsjö daar volgend seizoen de eventuele vruchten van plukt, ziet hij dan wel weer. "Alles draait om het bereiken van Europees voetbal met AZ. Het liefst zonder play-offs in de Eredivisie. We hebben al vaak vechtlust en kwaliteit getoond. Dat moet de komende weken opnieuw centraal staan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie