Middenvelder Volendam gaat naar de amateurs: 'Plezier in profvoetbal beetje weg'

Middenvelder Volendam gaat naar de amateurs: 'Plezier in profvoetbal beetje weg'

29 April - 23:14
39

FC Volendam speelt volgend jaar in de Eredivisie, maar zonder Kevin Visser. De middenvelder uit Delft is wel klaar met het profvoetbal en heeft gekozen voor de amateurs van AFC. Visser speelde vijf seizoenen in Volendam.

Visser maakte zijn besluit kenbaar voor de camera van NH Sport. Na 137 competitiewedstrijden voor Volendam vindt hij het welletjes. Volgende week speelt Visser zijn 301e wedstrijd in het profvoetbal. "En dan is het klaar. Ik ga naar AFC", zegt Visser. "Ik heb met veel clubs gesproken en voor mezelf besloten om naar AFC te gaan."

"Ik heb geen zin meer om mee te spelen voor plek tien tot twintig en wil ergens om meespelen. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat het plezier in het profvoetbal een beetje weg is", zegt Visser. "Daar ga ik niet te veel over zeggen, ik heb daar zo mijn redenen voor. Ik weet waarom ik deze beslissing heb genomen en daar sta ik voor de volle honderd procent achter. Ik ga mijn geluk beproeven in de Tweede Divisie. Ik wil kampioen worden met AFC en daarom heb ik ook voor die club gekozen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s