Het rommelt bij Groningen: gewisselde spelers mochten de kleedkamer niet in

Het rommelt bij Groningen: gewisselde spelers mochten de kleedkamer niet in

01-05-2022 23:27
52

Bart van Hintum en de andere twee spelers van FC Groningen die na de eerste helft van de wedstrijd bij RKC Waalwijk (3-1 nederlaag) gewisseld werden, mochten de kleedkamer niet in. Dat besloot trainer Danny Buijs.

Van Hintum stond na afloop voor de camera van ESPN en kon niet vertellen wat Buijs in de rust had gezegd. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet in de kleedkamer mocht zijn met de jongens die gewisseld werden, dus ik weet niet wat hij heeft gezegd. Hij zal vast niet vrolijk zijn geweest."

Een reden voor het niet bij zijn ploeggenoten mogen zijn, kreeg de verdediger niet. "Misschien was het een kleine kleedkamer en de trainer zal vast boos zijn geweest. Nu moesten we een kwartier buiten wachten en konden we er niet in komen."

Van Hintum heeft een mening over de beslissing van Buijs, maar houdt die wijselijk voor zich. "Het is een keuze van de trainer. Jammer, want het blijft een teamproces, maar ik snap dat hij boos was. Ik speelde zelf slecht dus dat moeten we dan maar accepteren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie