Nieuwe Malacia-details gelekt: 'Ten Hag zal het in de komende weken beslissen'

Nieuwe Malacia-details gelekt: 'Ten Hag zal het in de komende weken beslissen'

2 mei - 17:10
117

Dat Tyrell Malacia op de radar bij Manchester United staat is bekend, maar transferexpert Fabrizio Romano onthult nieuwe details over een mogelijke overgang. Romano bevestigt de interesse van de Engelse grootmacht in de Feyenoord-back.

Volgens Engelse media en het doorgaans betrouwbare 1908.nl wil Erik ten Hag Malacia meenemen naar Old Trafford. "Het klopt dat Manchester United interesse heeft in Malacia", vertelt Romano in zijn Hero We Go Podcast. "Maar op dit moment zijn er nog geen onderhandelingen gaande met Feyenoord. Bovendien zijn er ook veel andere clubs geïnteresseerd in Malacia. Het is dus nog niet in een vergevorderd stadium."

Naar verluidt moeten de komende weken uitwijzen of United daadwerkelijk werk gaat maken van de Feyenoorder. "Malacia, Pau Torres (Villarreal CF, red.), Manuel Akanji (Borussia Dortmund,red.)... Er gaan veel geruchten over verdedigende versterkingen. Ze zullen ook zeker een verdediger gaan vastleggen", aldus Romano. "Ze hebben een lijst met namen en zullen nu met Erik ten Hag beslissen wie ze moeten halen. Dat proces zal in de komende weken plaatsvinden."

Malacia ligt nog tot de zomer van 2024 vast in Rotterdam-Zuid. Mocht hij vertrekken, zal Feyenoord er een transfersom aan overhouden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie