Go Ahead Eagles verlengt met slot op de deur: 'Genot om in Eredivisie te spelen'

Go Ahead Eagles verlengt met slot op de deur: 'Genot om in Eredivisie te spelen'

04-05-2022 16:37
10

Contractnieuws uit Deventer: Gerrit Nauber blijft langer bij Go Ahead Eagles. De Duitse verdediger heeft zijn aflopende verbintenis met één jaar verlengd. 

Nauber (30) kwam afgelopen zomer transfervrij over van SV Sandhausen en speelt dit seizoen een belangrijke rol in het elftal van Go Ahead. "Ik heb intern altijd gezegd dat ik graag langer bij Go Ahead Eagles zou willen blijven", zegt Nauber op de clubsite van Go Ahead.

"We zijn dan ook al enige tijd – zeg maar gerust maanden – met elkaar in gesprek. Nu we ons definitief veilig hebben gespeeld in de Eredivisie, was het moment gekomen om het verlengen van mijn verbintenis definitief te concretiseren. De belangrijkste reden waarom ik bij Go Ahead Eagles wil blijven? Ik kijk terug op een fantastisch jaar in Deventer", zegt hij.

"De supporters van de club zijn geweldig en het is een genot om in de Eredivisie te voetballen. Daarnaast geniet ook mijn gezin van ons verblijf in Nederland, dus de keuze was voor mij niet moeilijk. Ik kijk er naar uit om ook volgend seizoen met Go Ahead Eagles op het hoogste Nederlandse voetbalniveau te spelen."