West Ham-trainer schopt bal naar ballenjongen en krijgt rood: 'Mijn excuses'

West Ham-trainer schopt bal naar ballenjongen en krijgt rood: 'Mijn excuses'

6 May - 12:25
24

David Moyes kreeg in de halve finale van de Europa League tussen Eintracht Frankfurt en West Ham United (1-0) een rode kaart omdat hij een bal naar een ballenjongen trapte. Daar heeft de manager nu zijn excuses voor aangeboden.

De ballenjongen vertraagde het spel door een bal langzaam terug te geven en uit frustratie trapte Moyes een bal in zijn richting. Die miste het hoofd van de jongen op een haartje. Voor die actie kreeg de trainer van The Hammers, die eerder zag dat linksback Aaron Cresswell al werd weggestuurd door de arbiter, de rode kaart.

Na afloop toonde Moyes zich bij BT Sports schuldbewust. "Ik schopte de bal terug naar de ballenjongen", erkent hij. "Hij gooide de bal heel langzaam naar me toe, maar ik deed het toch. Ik bied er mijn excuses voor aan."

Waar de manager niet op terug wilde komen, was zijn kritiek op de arbitrage in Frankfurt. "We genoten van deze competitie, maar niet van de scheidsrechters. Misschien zullen we meer moeten leren over de arbitrage in Europese toernooien, omdat we nu al twee rode kaarten hebben gehad dit toernooi."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s