Wijndal: 'Ik kies voor de club die me het meest overtuigt met hun plannen

Wijndal: 'Ik kies voor de club die me het meest overtuigt met hun plannen"

7 mei - 09:40
104

Hoewel het zeker nog niet beslist is, is de kans groot dat Owen Wijndal na dit seizoen voor een andere club speelt dan AZ. De linksback laat voor de camera van de NOS weten geen overhaaste beslissing te willen nemen. Ajax is geïnteresseerd, maar daar kan Wijndal op dit moment weinig mee.

Erik ten Hag was onlangs zeer positief over Wijndal. "Ik heb al aangegeven dat het mooi is als mensen positief over je zijn. Het is leuk om te horen, maar ik ben daar helemaal niet mee bezig. We hebben nog belangrijke wedstrijden met AZ en wil zo hoog mogelijk eindigen. Dan zien we wel verder", zegt Wijndal tegen de NOS.

Een transfer binnen de Eredivisie zou wellicht veiliger zijn dan een transfer naar het buitenland, maar: "Zo concreet denk ik er nog niet eens over na. Nu denk ik aan AZ. Daarna kies ik voor de club die me het meest overtuigt met hun plannen", zegt Wijndal, die bewust verlengde. "Je weet dat je mensen hier in een moeilijke situatie brengt als je maar één jaar contract hebt. Bijtekenen is een stukje respect en waardering naar de club toe."

Voor Wijndal met zijn toekomst aan de slag gaat, moet er eerst iets anders gebeuren. "AZ - Ajax en Ajax - AZ zijn altijd bijzonder. Wij vechten nog voor plek vier en drie, Ajax om het kampioenschap. Er staat dus veel op het spel, het zal een leuke wedstrijd worden. Ja, Ajax kan kampioen worden, maar wij gaan er alles aan doen om dat niet bij ons te laten gebeuren. Wij moeten vierde worden en misschien wel derde, daar gaan we alles aan doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie