Als ik geconcentreerd en gefocust ben, dan kan ik bij Feyenoord mee

"Als ik geconcentreerd en gefocust ben, dan kan ik bij Feyenoord mee"

07-05-2022 19:25
28

Michiel Kramer denkt dat hij misschien niet het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. De inmiddels 33-jarige spits van RKC Waalwijk weet zeker dat hij de kwaliteiten heeft voor een club als Feyenoord.

Kramer speelde van medio 2015 tot januari 2018 voor de Rotterdammers, maar een groot succes werd dit niet. Hij maakte zich uiteindelijk onmogelijk door het eten van een broodje kroket in de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo, waarna hij door de achterdeur vertrok.

Wedden

Meer odds

Kramer steekt de hand in eigen boezem. "Als ik geconcentreerd en gefocust ben, dan kan ik bij Feyenoord mee", stelt hij zaterdag in de studio van ESPN. "Dat ligt gewoon puur aan mezelf. Sommige dagen zag ik de training als een training, en niet zozeer om beter te worden of mij te ontwikkelen." Het was een bezigheid voor hem. "Soms wel, ja. Daar ligt voor mij de grootste valkuil. Dat heb ik al van kleins af aan gehad."

Mario Been vraagt of er dan geen trainers zijn geweest die hem aanspoorden zijn top te halen. "Natuurlijk wel, je probeert het maximale uit je carrière te halen. Als ik de rust die ik nu heb zeven jaar geleden had gehad, dan had ik nu misschien nog bij Feyenoord gezeten."

Kramer was dit seizoen goed voor tien doelpunten en twee assists in 29 Eredivisie-duels. Hij heeft nog een contract tot medio 2023 bij RKC.