Schmidt-gedrag onder de loep: 'Hij beende weg, echt outrageous!'

Schmidt-gedrag onder de loep: 'Hij beende weg, echt outrageous!'

Kenneth Perez heeft vol ongeloof geluisterd en gekeken naar Roger Schmidt, na het 2-2 gelijkspel van PSV tegen Feyenoord. De Duitse trainer liep volgens de analist weg van zijn verantwoordelijkheden. 

Door een dubieus penaltymoment gaf PSV de 0-2 voorsprong uit handen in De Kuip. Het zorgde voor boze gezichten in het Eindhovense kamp en Schmidt noemde het na afloop 'schandalig'. "Wat ik zo ongelooflijk zwak vond van Schmidt, is dat hij alle tijd neemt in interviews om te zeggen hoe schandalig het was, maar toen de vraag kwam hoe hij het zelf vond gaan in de tweede helft, beende hij weg", foetert Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

"Zowel bij de NOS als bij ESPN. Echt outrageous!", vervolgt de analist. "Hij liep bij het interview met de NOS weg en hij liep weg bij Hans Kraay junior, omdat hij inderdaad niet inhoudelijk op de wedstrijd in wilde gaan. Terwijl er genoeg aan te merken was op de tweede helft van PSV..."

De Eindhovenaren lijken de titel in Rotterdam definitief verspeeld te hebben. Als Ajax woensdagavond wint van sc Heerenveen, kronen de Amsterdammers zich tot landskampioen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s