Everton en Lampard rekenen op Van de Beek voor spannende strijd tegen degradatie

Everton en Lampard rekenen op Van de Beek voor spannende strijd tegen degradatie

10-05-2022 14:37
15

Frank Lampard en Everton hopen dat Donny van de Beek de komende weken nog een rol kan spelen in de strijd tegen degradatie. De middenvelder uit Nijkerkerveen is bijna fit en kan spoedig zijn rentree maken voor The Toffees.

Van de Beek, die door Manchester United verhuurd wordt aan Everton, speelde door blessureleed nog niet zo vaak voor de blauwen uit Liverpool dan hij gewild zou hebben. Ook nu is de voormalig Ajacied niet fit, maar manager Frank Lampard denkt dat Van de Beek er snel weer bij zal zijn. "Komend weekend verwacht ik hem er weer bij", klinkt het op een persconferentie. "Dat hoop ik ook."

In de strijd tegen degradatie kan Everton Van de Beek namelijk goed gebruiken. The Toffees staan één punt boven de streep en pakten in de laatste vijf wedstrijden maar liefst tien punten. Om dat ritme vol te houden, rekent Lampard op extra impulsen van bijvoorbeeld Van de Beek. Komende woensdag speelt Everton tegen Watford en komend weekend keert de Nederlander wellicht terug voor het duel met Brentford.