'Gakpo moet wel heel heldhaftig zijn om PSV te verkiezen boven Arsenal of Spurs'

'Gakpo moet wel heel heldhaftig zijn om PSV te verkiezen boven Arsenal of Spurs'

11 May - 19:48
33

Cody Gakpo gaat PSV verlaten. Dat verwacht Kenneth Perez, die vindt dat de PSV-aanvoerder zich de laatste weken 'fantastisch heeft geëtaleerd'.

Gakpo leidde PSV naar de KNVB Beker en was afgelopen weekend ook trefzeker tegen Feyenoord (2-2). "Hij heeft zich fantastisch geëtaleerd de laatste weken. Bekerfinale, tegen Feyenoord: in die wedstrijden worden spelers beoordeeld door buitenlandse clubs. Als Arsenal of Tottenham Hotspur biedt wat ze kunnen bieden, dan moet Gakpo wel heel heldhaftig zijn om te zeggen: nee, ik blijf bij PSV om de landstitel te winnen."

Roger Schmidt volgen naar Benfica, dat gaat volgens Perez sowieso niet gebeuren. "Gakpo is veel te goed voor Benfica. De Portugese competitie is zo'n beetje van hetzelfde niveau als de Eredivisie. Hij moet naar de top-vier (Engeland, Spanje, Duitsland of Italië, red.)." Arnold Bruggink vindt Gakpo beter dan Donyell Malen, die vorig jaar voor 30 miljoen euro naar Borussia Dortmund verkaste. "Malen is relatief lui, vond Schmidt ook. Gakpo is dat absoluut niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s