Buijs aangegrepen door nieuws uit Alblasserdam en Lukoki: Fantastisch ventje

Buijs aangegrepen door nieuws uit Alblasserdam en Lukoki: "Fantastisch ventje"

11 May - 20:48
1

Het overlijden van Jody Lukoki heeft ook Danny Buijs aangegrepen. De trainer van FC Groningen – die woensdag met zijn club tegenover FC Twente staat – kent de tweelingbroer van de deze week overleden buitenspeler nog van zijn tijd bij Kozakken Boys.

Lukoki kwam ook wel eens naar wedstrijden van broer Madjer kijken, weet Buijs nog. "Fantastisch ventje, zijn broer kwam ook regelmatig met de familie kijken. Dit is verschrikkelijk, ik hoop dat het ook met Madjer goed gaat", laat Buijs weten aan ESPN. "En Madjer heeft ook bij FC Groningen gespeeld, dus ik wil ook namens iedereen bij FC Groningen en iedereen bij Kozakken Boys de familie en vrienden heel veel sterkte wensen in deze periode."

Voor het overlijden van Lukoki werd Buijs al geconfronteerd met vervelend nieuws. "De situatie in Alblasserdam, waar ik woon, op de zorgboerderij (waar een oud-cliënt twee aanwezigen doodschoot, red.) En dat de ochtend daarvoor twee meisjes op de scooter dood werden gereden in Alblasserdam. Soms kun je het nieuws gewoon niet geloven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s