Letsch reageert op Belgische geruchten: 'Ik heb geen contact met ze'

Letsch reageert op Belgische geruchten: 'Ik heb geen contact met ze'

Thomas Letsch ontkent dat hij contact heeft gehad met Standard Luik. De coach van Vitesse zou in beeld zijn bij de Belgische topclub, maar hij heeft naar eigen zeggen niemand gesproken.

"Ik heb het verhaal gelezen en gehoord, maar ik heb geen contact met Standard", laat Letsch weten aan de Gelderlander. Volgens Het Laatste Nieuws staat de Duitser op het lijstje bij Standard Luik, samen met onder meer Ronny Deila. Les Rouches zijn onlangs overgenomen door 777 Partners en daar komt ook de link met Letsch vandaan. Oude bekende Johannes Spors zou namelijk werkzaam zijn voor de Amerikaanse investeringsmaatschappij.

Spors verruilde de Arnhemmers in de winter voor Genoa, dat ook in handen is van 777 Partners. De Duitse technisch directeur zou nu Standard Luik 'doorlichten' en nauw betrokken zijn bij de zoektocht naar een nieuwe trainer. "Ik heb geen contact met 777 Partners", benadrukt Letsch echter. "Met Johannes Spors heb ik vier weken geleden gesproken. Dat was de laatste keer. Maar dat was een normaal gesprek. Niet over Standard."

Letsch heeft nog een contract tot medio 2023 bij Vitesse. Als hij blijft wacht hem in Arnhem een flinke klus in de zomer. Steunpilaren als Riechedly Bazoer, Danilho Doekhi en huurling Loïs Openda vertrekken. Bovendien is de toekomst onzeker nu de club te koop is gezet door de Russische eigenaar Valeri Oyf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s