Zaakwaarnemer Lukaku: Er valt op dit moment zelfs niet te onderhandelen

Zaakwaarnemer Lukaku: "Er valt op dit moment zelfs niet te onderhandelen"

Een vertrek van Romelu Lukaku bij Chelsea behoort niet tot de mogelijkheden. Dat laat zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello weten in Italiaanse media.

Lukaku speelde lang geen rol van betekenis bij Chelsea, hoewel het nu iets beter gaat. "Ik ga niet in op de tactische keuzes, maar het is duidelijk dat er een probleem is geweest", aldus Pastorello tegen La Repubblica. "De statistieken moeten echter worden afgewogen: Lukaku is topschutter van het team (vijftien goals, red.), met minder speelminuten dan zijn teamgenoten. De situatie moet goed worden geëvalueerd."

Lukaku hintte zelf naar een terugkeer bij Internazionale. Maar daar is nu geen sprake van "De gesprekken met Inter? Much ado about nothing. Hij draagt de club en de fans in zijn hart. Dat heeft hij nooit verborgen."

"Net zoals zoals de liefde voor Anderlecht, waar hij zijn carrière nog altijd zou willen beëindigen. Er valt op dit moment zelfs niet te onderhandelen. Chelsea staat te koop. Wij kennen de nieuwe eigenaars niet. Laat staan dat er al gesprekken geopend zijn met Inter of Milan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s