Climax lonkt voor Schreuder: We kunnen onszelf vandaag belonen

Climax lonkt voor Schreuder: "We kunnen onszelf vandaag belonen"

15 May - 13:47
13

Alfred Schreuder kan zondagmiddag kampioen van België worden. Hij speelt met Club Brugge zijn eennalaatste wedstrijd tegen FC Antwerp. Na de wedstrijd tegen Anderlecht, die hierna nog op het programma staat, vertrekt Schreuder naar Ajax.

Schreuder is er met Club Brugge in geslaagd om stuntploeg Union Saint-Gilloise in te halen in België. "Vanaf dag één zijn we een inhaalrace gestart en was er druk", zegt Schreuder bij Eleven Sports. "Bij een grote club als Club Brugge is er altijd druk, dus ook nu. We kunnen onszelf belonen vandaag en daar gaan we alles aan doen."

Niet iedereen verwacht een spectaculaire wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp. "Dat is afhankelijk van het begin van de wedstrijd. Er zijn ook hele mooie titelwedstrijden gespeeld."

"Met FC Twente speelden we een keer uit bij NAC Breda en dat was niet zo mooi, maar we hebben wel gewonnen. Uiteindelijk gaan we voor de winst. We proberen zo goed mogelijk te spelen, maar soms zijn er momenten dat je andere dingen moet leveren", zegt Schreuder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s