BD: Saddiki gaat degradant Willem II na vier seizoenen transfervrij verlaten

BD: Saddiki gaat degradant Willem II na vier seizoenen transfervrij verlaten

18 mei - 17:42
37

Dries Saddiki gaat niet met Willem II mee de Keuken Kampioen Divisie in. De controleur speelt sinds 2018 in het Koning Willem II Stadion, maar kiest volgens het Brabants Dagblad voor een transfer naar het Midden-Oosten.

Het betekent dat Saddiki op exact honderd optredens namens Willem II zal uitkomen. De 25-jarige Limburger kwam in 2018 over van Fortuna Sittard, was de afgelopen vier seizoenen – mits fit – een vaste waarde en scoorde zondag in zijn 'afscheidswedstrijd' tegen FC Utrecht, waarin Willem II ondanks een 3-0 zege degradeerde.

Het contract van Saddiki loopt af en volgens het BD kiest hij nu voor een buitenlandse transfer. Umm Salal SC uit Qatar, de nummer zes van de Stars League, moet zijn nieuwe werkgever worden, meldt het lokale medium op basis van 'bronnen'.

Willem II zit met nog eens veertien (!) aflopende contracten en huurovereenkomsten. Voor volgend seizoen zijn nog geen nieuwe spelers gehaald, wel is er in de persoon van Teun Jacobs een nieuwe technisch directeur benoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie