LIVE-discussie: Timber terug bij FC Utrecht, keeperswissel bij Vitesse

LIVE-discussie: Timber terug bij FC Utrecht, keeperswissel bij Vitesse

19 May - 20:53
54

FC Utrecht en Vitesse beginnen allebei met een aantal wijzigingen aan hun ontmoeting in de play-offs. Bij de thuisploeg keert Quinten Timber terug in het elftal, bij de bezoekers wisselt trainer Thomas Letsch van keeper.

Utrecht en Vitesse staan donderdag in de halve finale van de play-offs tegen elkaar. In de eerste ontmoeting kan Rick Kruys weer beschikken over Timber, die op de laatste Eredivisie-speeldag afwezig was. Adam Maher zit daardoor op de bank tegen Vitesse. Ook verschijnen Pontus Almqvist en Django Warmerdam niet aan de aftrap, waardoor er plekjes in het elftal vrijkomen voor Othmane Boussaid en Hidde ter Avest.

Bij Vitesse keert Jeroen Houwen weer terug onder de lat na een blessure. Dat gaat ten koste van Markus Schubert. Ook Nikolai Baden Frederiksen staat voor het eerst in lange tijd weer in de basis bij Vitesse.

Dit seizoen troffen Utrecht en Vitesse elkaar al twee keer eerder in Eredivisie-verband. In Arnhem won Vitesse met 2-1, in Utrecht werd het 1-1. Beide duels werden ontsierd door ongeregeldheden op de tribunes.

De volledige opstellingen:
Utrecht: Oelschlägel; Ter Avest, Janssen, Van der Hoorn, Van der Kust; Van Overeem, Timber, Gustafson; Van de Streek; Douvikas, Boussaid

Vitesse: Houwen; Doekhi, Bazoer, Cornelisse; Dasa, Tronstad, Bero, Manhoef; Buitink, Openda, Baden Frederiksen

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s