Club Brugge-vedette krijgt vragen over Ajax: Denk dat dit mij wel moet liggen

Club Brugge-vedette krijgt vragen over Ajax: "Denk dat dit mij wel moet liggen"

20 May - 07:58 Laatste update: 08:08
86

Club Brugge-vedette Hans Vanaken staat er goed op bij zijn trainer Alfred Schreuder, die naar Ajax vertrekt. De negentienvoudig Belgisch international zou een eventuele transfer naar Amsterdam ook zien zitten.

De steunpilaar van Club Brugge sluit een transfer naar Ajax niet uit, laat hij desgevraagd weten. "Als Ajax komt? Dan is het wel iets om over na te denken, ja", vertelt hij bij Eleven Insiders. "De geschiedenis van Ajax en het spel dat ze spelen, ik denk dat dit mij wel moet liggen", aldus Vanaken, die in het verleden al eens aan Ajax is gelinkt.

Bij Ajax zou Vanaken dan opnieuw met Schreuder kunnen samenwerken: de kennismaking in Brugge lijkt naar meer te smaken. "Ik heb de trainer nu een half jaar gehad en ik vond het echt heel fijn werken met hem. Ik vind het ook oprecht jammer dat hij vertrekt, ik zou graag langer met hem gewerkt hebben", geeft de Rode Duivel aan. "Zijn idee van voetbal en zijn idee om het spel te spelen vind ik heel leuk, zijn trainingen vind ik heel fijn. En als mens daarbuiten, gewoon heel menselijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s