'Feyenoord heeft zich ongelofelijk ingespannen voor mij, dat gaf heel goed gevoel'

'Feyenoord heeft zich ongelofelijk ingespannen voor mij, dat gaf heel goed gevoel'

21 mei - 07:38
54

Gernot Trauner heeft zich met zijn uitstekende prestaties bij Feyenoord in de kijker gespeeld bij andere clubs, weet De Telegraaf. De dertigjarige Oostenrijker zit echter op zijn plek in Rotterdam en denkt niet aan een transfer.

"In het voetbal weet je het nooit, maar op dit moment ben ik sowieso alleen maar gefocust op de finale", laat Trauner weten aan de ochtendkrant. "Ik heb voor vier jaar getekend en het eerste jaar is super verlopen. Ik ben de club dankbaar voor de kans die ze mij hebben geboden. Het is voor mij geen thema om hier weg te willen. Ik voel me hier heel goed en mijn familie voelt zich heel goed. Ik speel hier graag nog veel langer."

Trauner kwam vorige zomer over van LASK Linz. De centrale verdediger kon al eerder de stap naar het buitenland zetten, maar liet die kansen nog lopen. "Het totaalplaatje moest kloppen, ook voor mijn gezin. Toen Feyenoord kwam, viel alles op zijn plek voor mij. De club heeft zich ongelofelijk ingespannen om mij te contracteren en dat gaf een heel goed gevoel. Ik heb niet het gevoel dat ik deze stap te laat heb gemaakt. Ik heb nog meerdere jaren voor me liggen en ik kan nog doorgroeien."

De Kale Kletser staat woensdag met Feyenoord in de finale van de Conference League. In Tirana is AS Roma de tegenstander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie