In ieder land heb ik een favoriete club, in Engeland is dat Manchester United

"In ieder land heb ik een favoriete club, in Engeland is dat Manchester United"

23 May - 15:30
68

Erik ten Hag werd maandag voorgesteld aan pers en publiek als nieuwe manager van Manchester United. De wederopstanding is officieel begonnen en krijgt over een maand een vervolg, ná de vakantie van de spelers.

"De ambiance is hier altijd geweldig. Ik kijk erg uit naar die ervaring", vertelde Ten Hag over Old Trafford. "In ieder land heb ik een favoriete club, in Engeland is dat Manchester United. Ik ben hier wel eens geweest, maar het is voor het eerst dat ik op Old Trafford ben. Het is indrukwekkend, het voelt meteen als thuis. De ervaring is geweldig."

De Premier League werd de afgelopen jaren hoofdzakelijk gedomineerd door Liverpool en Manchester City. Ten Hag sluit niet uit dat andere ploegen zich in de strijd zullen mengen. "Liverpool en Manchester City spelen geweldig voetbal, maar je zult altijd zien dat een tijdperk tot een einde kan komen. Ik kijk ernaar uit om de strijd aan te gaan met ze. Dat willen alle clubs."

"Dit elftal werd vorig seizoen tweede, dus er is veel potentie. Als we met zijn allen aan de slag gaan, kunnen we er meer uithalen", zegt Ten Hag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s