Feyenoord maakt selectie bekend, 23 spelers op het vliegtuig naar Tirana

Feyenoord maakt selectie bekend, 23 spelers op het vliegtuig naar Tirana

23 May - 15:45 Laatste update: 16:24
81

Feyenoord heeft de selectie bekendgemaakt voor de Conference League-finale tegen AS Roma van woensdagavond. Die telt 23 man en Justin Bijlow maakt er deel van uit.

Of Bijlow daadwerkelijk kan spelen is nog de vraag, maar dat hij bij de selectie zit is een goed teken. Mocht hij het niet halen, dan lijkt Ofir Marciano het doel te verdedigen. Feyenoord-trainer Arne Slot kan ook nog beschikken over Valentin Cojacaru en Thijs Jansen. Ook Cole Bassett en Tein Troost reizen mee met Feyenoord, maar spelen niet. Bassett is niet speelgerechtigd, Troost zit niet in de wedstrijdselectie.

Feyenoord heeft een indrukwekkende reis door Europa afgelegd. Het dreigde in de voorronde van de Conference League uitgeschakeld te worden door FC Drita en na een succesvolle groepsfase bereikte het via Partizan Belgrado, Slavia Praag en Olympique Marseille de eindstrijd in de Conference League.

De selectie van Feyenoord: Bijlow, Marciano, Cojocaru, Jansen, Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia, Hendrix, Sinisterra, Jahanbakhsh, Kökcü, Linssen, Sandler, Nelson, Aursnes, Trauner, Walemark, Hendriks, Til, Toornstra, Hall, Dessers

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s