Klopp verbaasd na sensationele ontknoping: Dat begrijp ik echt, echt niet

Klopp verbaasd na sensationele ontknoping: "Dat begrijp ik echt, echt niet"

24 May - 11:46
66

Jürgen Klopp heeft enkele seconden gedacht dat Liverpool de landstitel in handen had. Dat onthult de Duitse manager na de krankzinnige ontknoping van de Premier League.

Liverpool mocht dromen van de landstitel, omdat Manchester City een kwartier voor tijd 0-2 achter stond tegen Aston Villa. Drie razendsnelle goals zetten de wedstrijd in het Etihad Stadium echter op zijn kop. Toch had Klopp na die drieklapper nog even hoop.

"Op een bepaald moment hoorde ik dat Aston Villa op 3-3 was gekomen", zegt Klopp, die niet de enige was. Half Anfield stond op de banken. "Dat was een fijn moment. Maar een seconde later zeiden ze al dat het niet zo was, dat was jammer."

Dat de meegereisde supporters van Wolverhampton Wanderers elk doelpunt van Manchester City bejubelden, bevreemdde hem. "Dat begrijp ik echt, echt niet. Maar misschien hadden we het kunnen verwachten."

Liverpool kwam uiteindelijk één punt tekort. "Het verschil met City was dit seizoen zó klein", mijmert Klopp. "Maar we zijn nog niet klaar. Zaterdag gaan we nog één keer alles geven in de Champions League-finale. Dit maakt het verlangen om te winnen alleen maar groter."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s