'Onrustige transferzomer bij Chelsea verwacht: Ziyech mag vertrekken'

'Onrustige transferzomer bij Chelsea verwacht: Ziyech mag vertrekken'

24 May - 14:06 Laatste update: 15:45
166

Fabrizio Romano verwacht dat Chelsea een hete transferzomer tegemoet gaat. De nodige spelerswisselingen worden verwacht onder de nieuwe eigenaren. Hakim Ziyech zou één van de spelers zijn die op de transferlijst worden gezet.

In een video staat de transferspecialist uitgebreid stil bij de overname van de Londense club door Todd Boehly. "Ze willen erg actief worden op de markt. De nieuwe eigenaren zijn er klaar voor. Het wordt een lange termijn project dat tijd gaat kosten", vertelt Romano op zijn eigen YouTube-kanaal. Ziyech heeft sinds zijn komst van Ajax naar Chelsea nog weinig indruk weten te maken en zou mogen vertrekken.

"Ze willen vooral defensieve versterkingen binnenhalen." Duidelijk is inmiddels dat Antonio Rüdiger én Andreas Christensen The Blues gaan verlaten. Zij zijn op weg naar respectievelijk Real Madrid en FC Barcelona. "Koundé is een naam om te onthouden. Hij staat al langer in de belangstelling van Chelsea. Afgelopen zomer was hij slechts één stap verwijderd van de transfer. Het is lastig om met Sevilla te onderhandelen. Ze gaan het deze zomer opnieuw proberen", openbaart Romano.

Chelsea gaat met N'Golo Kanté om de tafel om over een nieuw contract te praten. Zijn huidige verbintenis verloopt volgend jaar. Over Jorginho is nog geen besluit genomen en van Marcos Alonso wordt verwacht dat hij eveneens naar Barcelona vertrekt. "Hij gaat vertrekken, is mij verteld", zegt Romano. Verder wordt er gesproken met César Azpilicueta, Mason Mount, Christian Pulisic en Romelu Lukaku over hun toekomst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s