Feyenoord-fans zitten opgescheept met tattoo: 'Veel vragen waarom ik niet wachtte'

Feyenoord-fans zitten opgescheept met tattoo: 'Veel vragen waarom ik niet wachtte'

26 May - 13:50 Laatste update: 13:50
122

Feyenoord-fans uit Groningen en Enschede waren dusdanig overtuigd van Feyenoord, dat ze voor de wedstrijd tegen AS Roma een tattoo lieten zetten met de tekst Feyenoord Winner Conference League 2022. Feyenoord verloor de finale echter, waardoor de twee nu met hun niet kloppende tattoo opgescheept zitten.

Edwin Cusiel is één van de mensen die al een speciale overwinningstatoeage liet zetten voor de finale. "Ik heb een klotenacht gehad. Dit doet echt pijn. Maar die tatoeage blijft staan", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad." Sterker nog: ik laat het cuppie er ook nog bij zetten. Ik denk wel aan een grappige aanpassing, bijvoorbeeld een pleister half over de tekst."

Cusiel heeft er geen moeite mee dat hij nu met de Conference League-tattoo rond moet lopen. "Ik vind het geen probleem om herinnerd te worden aan dit moment. Feyenoord is een ziekte, een verslaving. Deze tatoeage hoort daar gewoon bij. Zelfs vrienden die voor 020 zijn, hebben me opbeurende berichtjes gestuurd. Niemand doet vervelend."

Ook Priscilla Gerritsma uit Enschede liet voor de finale al een speciale winnaarstattoo van Feyenoord zetten. Zij heeft daar eveneens geen spijt van. "Nee hoor. De liefde voor Feyenoord zit gewoon heel diep. Ik had er vertrouwen in dat we zouden winnen. Dat is helaas niet gebeurd. Waarom ik niet een dagje gewacht heb? Ja, dat vragen veel mensen. Maar ach, soms moet je een beetje risico nemen in het leven. En misschien wint Feyenoord in de toekomst de Conference League alsnog. Dan laat ik er gewoon een nieuwe datum bij zetten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s