'Linssen heeft laatste Feyenoord-wedstrijd gespeeld: club akkoord over transfer'

'Linssen heeft laatste Feyenoord-wedstrijd gespeeld: club akkoord over transfer'

26 mei - 14:34 Laatste update: 14:38
70

Bryan Linssen heeft zijn laatste wedstrijd in het Feyenoord-shirt zo goed als zeker gespeeld. Het doorgaanse betrouwbare 1908 meldt dat de Stadionclub bijna tot een akkoord is gekomen met Urawa Red Diamonds over de transfer van de aanvaller.

Met de overgang is een transfersom van ruim één miljoen euro gemoeid, weet het medium. In 2020 kwam Linssen nog transfervrij over van Vitesse. In een eerder stadium gaf de Limburger al aan dat spelen in het buitenland één van zijn grote dromen is. Die wens lijkt met het aanstaande vertrek in vervulling te gaan.

Volgens 1908 is een delegatie van Feyenoord deze week naar het Aziatische land afgereisd om de laatste plooien rondom de deal glad te strijken. In het eerste jaar van Linssen was hij nog onbetwist basisspeler, waar hij dit seizoen tussen bank en basis schippert onder Arne Slot.

In de met 0-1 verloren Conference League-finale tegen AS Roma kwam hij nog als invaller binnen de lijnen. Linssen speelde in totaal 91 officiële wedstrijden voor Feyenoord waarin hij 28 keer trefzeker was. Daarbij bereidde hij ook nog eens 16 doelpunten voor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s