Dessers ergert zich: 'Zelfs zonder bal krijg je ellebogen en krabben ze'

Dessers ergert zich: 'Zelfs zonder bal krijg je ellebogen en krabben ze'

26 May - 20:36 Laatste update: 21:17
97

Cyriel Dessers had woensdag in de Conference League-finale tussen Feyenoord en AS Roma heel wat te stellen met zijn bewakers. De spits van de Rotterdammers baalt van de Romeinse verdedigers en de efficiëntie van de Italianen.

"Negentien wedstrijden lang deden we in dit toernooi bijna alles goed. En nu in de finale wordt één foutje afgestraft. Tja, dat doet gewoon heel veel pijn", zegt Dessers bij Sporza. "We hebben ook wat pech gehad, twee keer viel die goal net niet, tegen de paal en tegen de lat. We waren er dicht bij, maar net dat tikkeltje misten we. Dat maakte het verschil denk ik." 

Dessers ergerde zich ook aan de Italiaanse defensie. "Roma was meedogenloos. Zelfs als de bal niet in de buurt is, krijg je ellebogen. Ze krabben, ze trekken, alles is geoorloofd. Dat doen wij niet, al moet ik onze verdedigers wel becomplimeteren, want zij hebben alles gegeven", besluit de Nigeriaanse Belg.

Dessers kroonde zich wel tot topscorer van de Conference League met tien doelpunten. Feyenoord onderzoekt nog de mogelijkheden om hem eventueel definitief over te nemen van KRC Genk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s