Feyenoord mag zich melden in Sittard: 'De rol van Til, die past mij ook'

Feyenoord mag zich melden in Sittard: 'De rol van Til, die past mij ook'

27 May - 09:26
134

Zian Flemming zit in een luxepositie. De aanvallende middenvelder heeft van Fortuna Sittard te horen gekregen dat er wordt meegewerkt aan een transfer. Flemming maakt zijn keuze op gevoel en zal niet voor het geld kiezen.

Hij steekt niet onder stoelen of banken dat het Championship hem aanspreekt. "Ik wacht af wat er komt. Mocht ik een keuze hebben tussen bijvoorbeeld Engeland en Italië, dan zal ik jongens benaderen die daar spelen of hebben gespeeld", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik doe alles weloverwogen. Ga ook niet voor het geld ofzo. Het allerbelangrijkste zijn het plan en het vertrouwen."

Ook in het binnenland ziet Flemming mogelijkheden. De media linken hem de voorbije periode aan een stap naar Feyenoord. "Het lijkt me gaaf om onderdeel te zijn van een team dat zo goed en attractief voetbalt. De rol die Guus Til nu heeft, past mij ook", stelt de middenvelder, die desondanks nog niets heeft gehoord vanuit Rotterdam. "Een club als AZ is ook interessant. Ajax en PSV zullen zich vast niet voor me melden, die zijn echt op Champions League-niveau gericht. Maar alles onder die twee clubs durf ik sowieso aan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s