Feyenoord licht Sandler-optie niet en communiceert over Dessers, Til en Nelson

Feyenoord licht Sandler-optie niet en communiceert over Dessers, Til en Nelson

27 mei - 17:26 Laatste update: 19:44
132

Philippe Sandler is volgend seizoen geen speler van Feyenoord meer. De Rotterdammers hebben besloten om niet door te gaan met de huurling. De kans is wel aanwezig dat Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson langer bij Feyenoord blijven.

Feyenoord huurde Sandler dit seizoen van City. De Rotterdammers hadden een optie om de stopper langer in De Kuip te houden. Feyenoord gaat dat echter niet doen, zo wordt duidelijk via de clubkanalen. Sandler is daardoor binnenkort transfervrij, omdat zijn contract bij Manchester City afloopt. De verdediger speelde in totaal twee duels voor Feyenoord, mede door blessureleed.

Donderdagavond nam Feyenoord tijdens de seizoensafsluiting ook afscheid van huurlingen Dessers, Til, Nelson en Valentin Cojocaru. De club sluit echter niet uit dat de drie eerstgenoemden langer in De Kuip blijven. Feyenoord houdt 'de optie open dat zij ook komend seizoen in Rotterdam spelen'.

Eerder werd al duidelijk dat technisch directeur Frank Arnesen kijkt naar het definitief inlijven van Dessers. Feyenoord heeft een optie tot koop, maar nog geen afspraken gemaakt met de spits over een langer verblijf. De nummer drie van de Eredivisie heeft ook bij Arsenal aangeklopt voor een verlengd verblijf van Nelson, al is het nog niet duidelijk of The Gunners willen meewerken. De toekomst van Til lijkt het meest onzeker, mede door de oorlogssituatie in Oekraïne. Til staat onder contract bij Spartak Moskou.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie