Witte rook bij Sparta: 'Multifunctionele aanvaller met veel potentie' tekent

Witte rook bij Sparta: 'Multifunctionele aanvaller met veel potentie' tekent

31-05-2022 21:48
17

Sparta neemt Charles-Andreas Brym over van FC Eindhoven. De 23-jarige aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen op Het Kasteel, maken de Rotterdammers dinsdagavond bekend.

Brym lag nog tot medio 2023 vast bij Eindhoven. Hoeveel Sparta voor hem betaalt, is niet duidelijk. "Hij stond al langer op onze radar en we hebben hem goed gevolgd afgelopen seizoen, waarvan heel intensief in de laatste periode", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp. "We zijn overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij was een belangrijke speler bij het goed presterende FC Eindhoven, waarvan wij geloven dat hij de stap naar de Eredivisie kan zetten."

Wedden

Meer odds

"Als multifunctionele aanvaller die nog veel potentie heeft om zich verder te ontwikkelen, wisten we dat er veel clubs waren die interesse in hem hadden. We zijn blij dat zijn keuze op Sparta gevallen is en kijken hem naar uit hem hier te verwelkomen", vervolgt Nijkamp. Brym was het afgelopen seizoen goed voor negen doelpunten en één assist in 31 duels. De in Frankrijk geboren aanvaller is momenteel op pad met de nationale ploeg van Canada. Tot dusver speelde hij zes interlands.