'NAC stelt trainer voor één jaar aan: interne oplossing of oude bekende Vreven'

'NAC stelt trainer voor één jaar aan: interne oplossing of oude bekende Vreven'

1 juni - 07:42
18

NAC Breda brak onlangs met trainer Edwin de Graaf en geeft zichzelf nu drie weken de tijd om een opvolger aan te stellen, voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint. Volgens BN DeStem zijn Robert Molenaar en Stijn Vreven de twee belangrijkste kandidaten.

Molenaar, voorheen werkzaam bij onder meer FC Volendam, Roda JC en Almere City, traint nu nog het beloftenteam van NAC. De clubleiding is tevreden over hem en wil sowieso zijn aflopende contract verlengen, bericht BN DeStem. Daarna moet ook duidelijk worden of hij bij zijn huidige team blijft óf dat hij doorschuift naar de hoofdmacht.

Vreven is momenteel clubloos en NAC heeft al contact gehad met voormalig technisch directeur Hans Smulders, die nu de zaken van de Belg behartigt. De 48-jarige Belg was tussen 2017 en 2018 al werkzaam in het Rat Verlegh Stadion en stal toen de harten van het NAC-publiek. Onder leiding van de gepassioneerde Vreven promoveerde NAC naar de Eredivisie en speelde men zich veilig op het hoogste niveau.

De technische leiding van NAC zal nu intern bespreken naar welk type trainer de voorkeur uitgaat: de beheerste Molenaar of de fanatieke Vreven. De opvolger van De Graaf zal in elk geval voor één jaar vastgelegd worden, aangezien er op de achtergrond nog een overnameproces gaande is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie