Interview van uitgesproken Noa Lang valt niet goed: Dit is wel triest

Interview van uitgesproken Noa Lang valt niet goed: "Dit is wel triest"

02-06-2022 23:18 Laatste update: 03-06-2022 13:05
112

John van 't Schip heeft de uitspraken van Noa Lang meegekregen. Een interview in de Belgische krant Het Laatste Nieuws is deze week viraal gegaan omdat Lang nogal hoog opgaf over zichzelf.

"Geloof mij nou maar: België gaat me missen als ik weg ben. Ik heb jullie voetbal kleur gegeven. Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen", verklaarde Lang, die ook niet begreep dat 'Noa Lang' een keer in de rust gewisseld.

Lang lijkt zichzelf dwars te zitten, omdat het interview niet door iedereen goed ontvangen is. "Zlatan Ibrahimovic zei in Amerika: mensen kunnen nu weer naar honkbal gaan kijken, want ik ga weg. Als híj zoiets zou zeggen, kun je erom lachen, maar dit is wel triest. Hier moet je ook mee oppassen", zegt Van 't Schip bij Ziggo Sport.

"Hij staat aan het begin van zijn carrìere. Je kunt best uitgesproken zijn, maar hij heeft pas één seizoen goed gespeeld. Dit soort dingen gaan hem niet helpen. Mensen gaan erop terugvallen: medespelers, tegenstanders, clubs die belangstelling hebben... Die zullen ook twee keer nadenken en informeren voor ze hem in huis halen."

"Het heeft toch ook wel wat?", zegt presentator Wytse van der Goot. "Ja, het heeft ook wel wat, maar je moet stevig in je schoenen staan om dit soort uitspraken te doen en ermee om te gaan. Hij heeft in België laten zien dat hij kwaliteiten heeft, maar het kan hem wel achtervolgen", zegt Van 't Schip.